Spring naar de hoofdinhoud

Kirsten Cameron, wereldrecordhouder langeafstandszwemmen vond Happinesz Zonnebrandcrèmes

Why Kirsten Cameron, world record holder long distance swimming loves Happinesz Sunscreens

Mijn naam is Kirsten Cameron en ik ben een zwemster uit Nieuw-Zeeland. Ik heb in veel landen gezwommen en een paar langeafstandszwemmen gedaan. Ik draag altijd zonnebrandcrème en het is altijd met een zeer hoge SPF, maar als ik een tijdje in het water ben, zal het meestal op een gegeven moment eraf gaan.

De slechtste zwemtocht die ik had was in Fiji – het was een zeer warme dag en ik heb vier uur gezwommen. Ik was erg verbrand door de zon, vooral rond de rand van het badpak waar het had geschuurd. Een andere keer in Bulgarije raakte ik zwaar verbrand rond mijn enkels – die dag droeg ik een enkellang badpak en bij mijn enkels had het de zonnebrandcrème weggewreven.

Dit jaar zwom ik echter in het meer van Zürich (6,5 uur). En voordat ik zwom was ik op een beurs in Eindhoven en ontmoette ik het team van Happinesz dat zonnebrandcrème verkoopt. Ik kocht er een paar en ik gebruikte het in mijn zwemtocht. Ten eerste voelde het product GEWELDIG om erop te doen., niet vettig zoals de meeste zonnebrandcrèmes. En het beste van alles, aan het einde van het zwemmen, kon ik nog steeds zien dat de zonnebrandcrème op mij aanwezig was en ik raakte helemaal niet verbrand. Het was briljant. Ook voelt mijn huid normaal gesproken na een tijdje zwemmen vaak yukky aan. Nou, deze dag niet.

Het andere dat er geweldig aan dit product is, is dat ik weet dat het het milieu niet schaadt. Bij het zwemmen op mooie plaatsen zoals Fiji of meren in Zwitserland, voel ik me beter wetende dat het product dat ik draag geen schade aanricht. Dus een dubbele bonus - ik weet dat ik op Happinesz kan vertrouwen om me te beschermen tegen de zon en het milieu te beschermen tegen schadelijke chemicaliën.

Kirsten Cameron
Eindhoven, Nederland