Happinesz.com is een vooraanstaand online ruimdenkend magazine, platform en community over geluk, spiritualiteit, gezondheid, levensstijlen, positivisme, eten, empowerment, het leven, leven, reizen en meer. Het redactieteam is altijd blij om nieuwe persberichten, nieuwsartikelen en inzendingen over de gelukslevensstijl te ontvangen. Als je wilt dat je nieuws de beste kans heeft om opgemerkt te worden door ons wereldwijde publiek, bevelen onze redacteuren het volgende aan:

Je moet. . . . . .

Verzend fantastische afbeeldingen, bij voorkeur 4 – 6 elk tussen 1 – 1,5 mb groot bij je artikel. Verwacht niet dat we je e-mailen met het verzoek om afbeeldingen met een hogere resolutie omdat we gewoon gezegd hebben dat we dat niet zullen doen. Gebruik WeTransfer.com voor grotere bestanden.
Als je je aan deze eenvoudige richtlijnen houdt, heb je de beste kans om te worden getoond op Happinesz.com en onze socialemediakanalen. Geen afbeeldingen – geen kans.

Het spreekt voor zich dat we graag originele en unieke inhoud willen ontvangen die niet elders is getoond. Happinesz.com controleert artikelen die eerder zijn gepubliceerd in andere tijdschriften. Het kan voorkomen dat we een eerder gepubliceerde nieuwsuitgave opnieuw schrijven. We verzoeken je met respect dat je ervoor zorgt dat het artikel nog niet is gepubliceerd of voor ons is geschreven en onthoud alsjeblieft dat wij jou bekend maken.

This post is also available in: Engels

NEEM CONTACT MET ONS OP

We zijn nu niet in de buurt. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bezig met verzenden

©2019 Happinesz™

of

Log in met jouw inloggegevens

of    

Je gegevens vergeten?

of

Account aanmaken